Segítség az online nevezéshez

I. A nevezés lépései


  1. Jelentkezzen be a nevezes.dogshow.hu online nevezési felületre a regisztráció során megadott adatokkal (e-mail cím és jelszó). Amennyiben még nincs regisztrációja, regisztráljon az alábbi linken: https://nevezes.dogshow.hu/registration
  2. A bejelentkezést követően a kezdőlapon láthatóak a kiállítások. Nevezni a táblázat művelet oszlopában az adott kiállítás sorához tartozó Nevezés gombbal lehet.
  3. A nevezni csak az előzőleg már rögzített kutyákat lehet. Ha van már felrögzített kutya, akkor megjelenik a nevezési űrlap, ha nincs még rögzítve kutya, akkor a rendszer ezt a lehetőséget kínálja fel nevezés helyett. A nevezési űrlapon megjelenő Kutya mezőnél megjelenő listából válassza ki a kiállításra nevezhető kutyái közül a megfelelőt.
  4. A kutya kiválasztását követően tudjuk megadni az osztályt, amibe nevezni kívánjuk, itt csak azokat sorolja fel a rendszer, amely osztályokba egyáltalán nevezhető a kiválasztott kutya.
  5. A Nevezés gombra kattintva a kosárba kerül nevezésünk.
  6. Lehetőségünk van további kutyát nevezni vagy kifizetni a kosár tartalmát.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ún. regisztrált felhasználó maga a nevező, a nevezőnek és a kutya tulajdonosának minden esetben meg kell egyeznie. Az online nevezés során megadott adatok helyességéért a nevező felel.


II. Szövetségi kártya és az általa biztosított kedvezmény


Az aktuális évi szövetségi kártya számot a bejelentkezés után, az Üdvözöljük felirat alatt a Saját adatok szerkesztése menüben tudja rögzíteni. Az adatok mentése után aktiválódik abban az esetben, ha a MEOESZ rendszerében már aktiválva van! Fontos, hogy a tagsági adatlapon és az online regisztrációban szereplő név minden adata egyezzen!


A nevezési díjak az érvényes szövetségi kártyával, csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal (MET.) és hazai lakcímmel rendelkező tulajdonosok számára érvényesek. Külföldi tulajdonosok számára a szövetségi kártya nem jogosít kedvezményes nevezésre. Bármely feltétel hiánya esetén a feltüntetett nevezési díj dupláját fizeti.

III. Magyar fajta kedvezmény


Csak és kizárólag hazai regisztrációs számmal (MET.) és hazai lakcímmel rendelkező kiállítók részére a Magyar kutyafajták nevezési díja, a nevezési táblázatban szereplő összegek 50%-a.

IV. Még törzskönyvvel nem rendelkező kutyák


Még törzskönyvvel nem rendelkező kutyákat Minor puppy és Kölyök osztályban a törzskönyvi szám helyett a MET. + chipszám rögzítésével és az oltási könyv feltöltésével lehet nevezni, abban az esetben, ha a MEOESZ-nél már folyamatban van az alombejelentés.


V. Jelszókezelés


Amennyiben szeretné jelszavát megváltoztatni, a sikeres bejelentkezés után a Saját adatok szerkesztésén belül a Jelszó módosítás linkre kattintva van erre lehetőség.

Link: https://dogshowentry.hu/page-entryinfo
Rövid link: https://dogshowentry.hu/P-708
Utolsó módosítás: 2023-12-30