Jogi nyilatkozat

A DOG SHOW Kft. (nevezes.dogshow.hu és további a dogshow.hu domain alá tartozó weboldalak, továbbiakban weboldalak) weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az oldalak tulajdonosa a DOG SHOW Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Tóvárosi lakónegyed 31. 3. em. 2. ajtó) jogosult.
 
A DOG SHOW Kft.  előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A DOG SHOW Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 
A weboldalak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a DOG SHOW Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a DOG SHOW Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalakon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
 
A DOG SHOW Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A DOG SHOW Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a DOG SHOW Kft. kifejezetten kizárja.
 
DOG SHOW Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
A DOG SHOW Kft. weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Link: https://dogshowentry.hu/page-jogi_nyilaktozat
Rövid link: https://dogshowentry.hu/P-20
Utolsó módosítás: 2024-01-10